Neljä kanavaa, tuhansia ohjelmia

TV7:n neljä kanavaa, Taivas TV7, Taevas TV7, TV7 Plus ja Himlen TV7, tarjoavat katsojille tuhansia ohjelmia kolmella kielellä. Kanavia voi katsoa paikasta riippuen kaapeli- ja IPTV-verkoissa sekä internetissä. Tarkemmat ohjeet löytyvät kunkin kanavan kotisivuilta. Klikkaa vain kanavan nimeä ja pääset tarkastelemaan tietoja.

Kaikkien kanavien reaaliaikainen ohjelmavirta näkyy lisäksi netti-tv:ssä kanavien omilla nettisivuilla. Ohjelmavirran lisäksi TV7 tarjoaa tuhansia ohjelmia, jotka ovat vapaasti katsottavissa Taivas TV7:n Ohjelma-arkistossa. Myös Taevas TV7:llä, TV7 Plussalla ja Himlen TV7:llä on omat ohjelma-arkistonsa, joiden ohjelmia voi katsella kaikkialla maailmassa.

Vironkielisestä ohjelmistosta suosittelemme sarjaa  Tänapäeva ebajumalad (Tämän päivän epäjumalat), joka on katsottavissa Taevas TV7:n arkistossa. Suomeksi tekstitettynä sarja nähdään Taivas TV7:llä alkaen torstaina 4.8. klo 18.30.

TV7 Plus välittää kesällä suoria lähetyksiä kesätapahtumista ympäri Suomen. Lisää tietoa ohjelmista Plussan kotisivuilla.

Ruotsinkielisessä haastatteluohjelmassa I närbild Daniela Persinin vieraaksi tulee mm. Antti Hämäläinen, joka puhuu siitä, kuinka kristitty voi säilyttää kestävyytensä. Ohjelman voit katsoa tästä.

Kutsu myös viron- ja ruotsinkielisiä ystäviäsi katsomaan kanaviamme. Toivotamme teille mukavia ja siunattuja hetkiä TV7:n parissa!