Muurinaukossa-paastopäivä -ohjelmassa rukoilemme kotiin, uskoon ja isänmaahan liittyvien rukousaiheiden puolesta ja kannamme myös Israelia Jumalan eteen. Lähetysten aikana viivymme Herran edessä ja kuuntelemme, mitä hän vastaa rukouksiimme. Esirukoilijoita johtavat studiossa Mirja ja Martti Ojares sekä vaihtuvat studiovieraat. Ohjelman juontavat Mirkka ja Mika Jantunen.
Muurinaukossa-paastopäivä suora esirukousohjelma lähetetään kuusi kertaa vuodessa.

Seuraava Muurinaukossa-paastopäivän suora lähetys:

  • Rukousterveisiä Päijät-Hämeestä
    to 2.6. klo 18.30

Maakuntien rukousaiheet näkyvästi esillä

Jokaisessa esirukousohjelmassa vierailemme eri maakunnassa ja jaamme kuulumisia maakunnan rukoilijoilta. Kaupunkien ja maakuntien edustajat kertovat ajankohtaisia rukousaiheitaan, ja rukoilemme kaikki yhdessä niiden puolesta paikallisten rukoilijoiden johdolla. Maakuntien ohjelma-osion juontaa Marita Rautio.

Ilmoita oma maakuntasi mukaan ohjelmaan

Jumala haluaa kuulla Suomen äänen kaikista maakunnista. Kutsu paikkakuntasi/maakuntasi avainhenkilöt ja rukoilijat kertomaan paikallisia haasteita rukousohjelmaan. Tulemme paikkakunnallesi ja kuvaamme sieltä suoran 20 minuuttisen lähetyksen rukousohjelmaa seuraavien tuhansien esirukoilijoiden yhteiseen rukoukseen. Ota yhteyttä rukouskoordinaattori Marita Rautioon, marita.rautio@tv7.fi tai 050 569 7377, niin kuulet asiasta lisää.

Lähetä rukousaiheesi jo ennakkoon

Muurinaukossa-paastopäivä -ohjelmaan voit lähettää jo etukäteen kotiin, uskoon ja isänmaahan liittyviä rukousaiheita sähköpostitse osoitteella muurinaukossa@tv7.fi tai soittamalla p. 09 756 2520.

Paastoaika alkaa ohjelmaa edeltävänä iltana klo 18.00

Rukousohjelmaa edeltää vuorokauden pituinen paastopäivä.

Paasto alkaa Muurinaukossa-paastopäivä -ohjelmaa edeltävänä päivänä klo 18.00 ja päättyy ohjelman esityspäivänä klo 18.00.

Raamattu antaa monia rohkaisevia esimerkkejä siitä, kuinka yhteinen paasto toi voiton Israelin kansan suurissa vaikeuksissa. Otetaan paastoase käyttöön!

Viimeisimmät Muurinaukossa-paastopäivän kutsut

Kaikki kutsut

Lue myös:

Muurinaukossa-paastopäivä -esirukousohjelmat
Muurinaukossa-rukousarmeija
Paaston voima