Tule töihin TV7:lle!

Haemme joukkoomme mainoskoordinaattori-editoijaa. Eksoottisen ja monipuolisen työtehtävän pääsee täyttämään valioyksilö jolta löytyy taitoja, tarkkuutta, palvelevaa asennetta ja uskoa.

Taitoja tarvitsen kokonaisvaltaiseen mainostuotannon koordinointiin, kuten mainoskalenterin ylläpitoon sekä editointityöhön ja yhteistyöhön koko kanavan viestinnän kanssa.

Sinun ei tarvitse olla korkeasti koulutettu, mutta taitosi tulee olla vahvat ja näyttöjen konkreettisia. Tulet nimittäin solahtamaan paikalle jossa puhaltavat sekä Hengen tuulet että silloin tällöin myös muutoksen tuulet. Tukena sinulla on työyhteisön ja johdon tuki sekä tiimi, joka ei jätä pulaan.

Käytämme Adoben ohjelmia, Google-kalenteria sekä lukuisia muita työn- ja tuotannonhallintaohjelmia. Tämä ei toivottavasti pelästytä sinua kuten ei myöskään esiintyminen aika-ajoin mainoskasvona. Eli heittäytymistä, luovuutta sekä istumalihaksia haastavia rutiinitehtäviä luvassa kansainvälisen kristillisen median parissa.

Yhteenvetona työtehtävistä voisimme nostaa seuraavat asiat:

• Mainoskalenteri ja mainossijoittelun suunnittelu ja ohjeistus (Google kalenteri)

• Mainossuunnittelu yhteistyössä viestinnän kanssa

• Ohjelmapuffituotanto (suunnittelu ja editointi)

• Yhteistyö ulkopuolisten mainostilaajien kanssa

• Mainostiimin toimintaan osallistuminen

• Oman työn raportointi lähiesimiehelle

• Mainostuotanto ja -kuvauksiin osallistuminen tarvittaessa

• Työn tekeminen kanssamme Helsingin toimistolla Sörnäisissä

Taivas TV7 on yhteiskristillinen tv-kanava, joka toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä (Matt. 28:16-20) viedä ilosanoma kaikkeen maailmaan. Kanavaa johtaa Martti Ojares, joka perusti sen vaimonsa Mirjan kanssa vuonna 2003 Helsinkiin. TV7 on laajentunut kansainväliseksi kanavaperheeksi. Virossa toimii Taevas TV7, Ruosissa Himlen TV7 tämän lisäksi on perustettu venäjänkielinen Nebesa TV7. Israelissa toimii ajankohtainen uutistoimitus, joka tuottaa joka arkipäivä Israel News ohjelmia eri kanaville. Suomessa työskentelee n. 40 henkilöä.

Jos koet, että tämä tilaisuus on sinua varten, laita hakemus pian tulemaan! Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löytyessä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen maarit.korhonen(at)tv7.fi. Mahdollisiin kyselyihin vastaa viestintäpäällikkö Elina Savolainen osoitteessa elina.savolainen(at)tv7.fi.