Laatupäällikön paikka tarjolla

Taivas TV7 on yhteiskristillinen tv-kanava, joka toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä (Matt. 28:16-20) viedä ilosanoma kaikkeen maailmaan. Kanavaa johtaa Martti Ojares, joka perusti sen vaimonsa Mirjan kanssa vuonna 2003 Helsinkiin. TV7 on laajentunut kansainväliseksi kanavaperheeksi. Virossa toimii Taevas TV7 ja Ruotsissa Himlen TV7. Näiden lisäksi on perustettu venäjänkielinen Nebesa TV7. Israelissa toimii ajankohtainen uutistoimitus, joka tuottaa joka arkipäivä TV7 Israel News -ohjelmia eri kanaville. Suomessa työskentelee noin 40 henkilöä.

Laatupäällikkö

Etsimme it-tiimiimme laatupäällikköä, jonka pääasiallisena tehtävänä on rakentaa toimivat työprosessit tv-ohjelmistosuunnittelun, ohjelmatuotannon ja lähetyskeskuksemme välille. Keskeistä on luoda työprosesseihin laatustandardit sekä valvoa laadun toteutumista. Laatupäällikkö vahvistaa kanavan tilaajapuolta sekä luo laatuvaatimukset ja ohjelmien tuotantotavat yhteistyössä toimitusjohtajan ja tuotantopäällikön kanssa.

Tehtävä edellyttää kykyä käyttää erilaisia järjestelmiä prosessien rakentamisessa ja kykyä arvioida järjestelmien toiminnallista tehokkuutta. Etsimämme henkilö tunnistaa järjestelmien parannettavat kohdat ja valitsee tarpeen vaatiessa toimivampia järjestelmäratkaisuja. Työssä ei vaadita ohjelmointitaitoja eikä tietojärjestelmien ylläpitoa.

Tarjoamme sinulle uuden ja monipuolisen kehittämistehtävän ainutlaatuisessa kristillisessä mediahankkeessa. Saat työkenttään kattavan perehdytyksen, ja tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisömme. Tarjoamme työpaikan erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin Sörnäisissä.

Odotamme sinulta

• tietotekniikan tai muun soveltuvan koulutusalan ammattikorkeakoulututkintoa (AMK tai ylempi AMK)
• projektijohtamisen kokemusta usealta vuodelta
• hyviä johtamistaitoja sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja
• itsenäistä ja analyyttista työskentelyotetta
• sujuvaa suullista ja kirjallista viestintätaitoa

Pääasiallinen työskentelykielemme on suomi, mutta tarvitset myös hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetäthän suomenkielisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen maarit.korhonen@tv7.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.10. mennessä.

Kotisivut: https://www.tv7.fi
Tiedusteluihin vastaa: Maarit Korhonen, maarit.korhonen@tv7.fi
Työpaikan osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A 3. krs.
Palkkaus: sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö