Jumalanpalvelus Ilpostenpiiristä su 16.5.

Jumalanpalvelus Ilpostenpiiristä, su 16.5. klo 10

Tervetuloa Ilpostenpiirin jumalanpalvelukseen. Puhujina Soile Inkari, Lassi Erpiö ja Jarkko Nieminen. Musiikissa Katri Sy, Lidija Scepancevic, Juhani Kärkkäinen, Ulla Kukkanen ja Maarit Lang.

Katso menneet jumalanpalvelukset tästä

Jumalanpalvelukset joka sunnuntai, jokaiseen kotiin

Näkymme on, että TV-jumalanpalvelusten kautta mahdollisimman moni voisi yhtyä sunnuntain suureen juhlaan. Erityisesti haluamme viedä jumalanpalvelukset niille, jotka eivät jostain syystä tule tai pääse kirkkoon. Näin jumalanpalvelukset tavoittaisivat uskosta osattomien tai sairastavien lisäksi erityisesti hoivakotien asukkaat ja vankiloiden ihmiset.

Jumalanpalveluksessa Jumalan valtakunta laskeutuu maan päälle ja uskovat yhtyvät yhdessä taivaan joukon kanssa taivaalliseen jumalanpalvelukseen. Näin saamme voimaa elää uskoamme todeksi arjen keskellä, ja monet saavat kauttamme kohdata rakastavan, lohduttavan ja anteeksiantavan Jumalan.

Tue jumalanpalvelusten tuotantoa!

Tee lahjoitus

  • Tilille: FI40 1112 3000 3427 89
  • Käytä viitenumeroa: 8510
  • Saaja: Ristin tuki ry
  • Tai

Jumalanpalvelusten lähettilääksi

Voit tulla jumalanpalvelusten lähettilääksi tekemällä 500 euron kertalahjoituksen tai ryhtymällä kuukausitukijaksi. Lahjoituksesi avulla voimme tuoda jumalanpalveluksia joka sunnuntai, jokaiseen kotiin. Tee lahjoitus ja ilmoita meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin lähetämme sinulle jumalanpalvelusten lähettilään kunniakirjan.

Ilmoittaudu jumalanpalvelusten lähettilääksi: