TV7:llä on yhteistyöprojektit Keren Kajemet ry:n sekä Israelin Ohalossa sijaitsevan kasvatustieteellisen korkeakoulun kanssa. Näihin kohteisiin lahjoitetut varat lähetetään lyhentämättömänä metsien istutustyöhön sekä opettajaopiskelijoiden tukemiseen Israelissa.

Metsillä on suuri ekologinen ja yhteiskunnallinen merkitys Israelillle. Metsiä istuttamalla voidaan torjua aavikoitumista ja ilmastonmuutosta. TV7:n tukijoiden lahjoituksilla on Nasaretin eteläpuolelle Kedumin vuorelle istutettu TV7-kanavan nimeä kantava metsä ja myös Taaborin vuorelle on istutettu metsä.

Ohalon korkeakoulu on alueella, jonka taloudellinen tilanne on heikompi kuin muualla maassa, ja tuhansien eurojen koulumaksut pakottavat opiskelijat usein tekemään monta työtä kulujen kattamiseksi. Koulun opiskelijat ovat vierailleet Suomessa tutustumassa suomalaiseen koulujärjestelmään, jota koulussa pidetään hyvänä esimerkkinä. Korkeakoulussa opiskelee sekä juutalaisia että arabeja.

Puolet 20 euron kertalahjoituksesta menee puun istuttamiseen ja puolet Ohalon kasvatustieteellisen korkeakoulun opiskelijoiden tukemiseen. Kun maksu näkyy tilillä, lähetämme puunistutusdiplomin maksajan osoitteeseen. Osoitetiedot voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä TV7 Keskukseen (tv7@tv7.fi tai 09 756 2510).

Saaja: Ristin Tuki ry (Ristin Tuki ry välittää summan lyhentämättömänä eteenpäin)
Tili: FI49 1112 3000 357662
Viite: 8727

Korkeakoulun kautta voi myös ryhtyä yksittäisen opiskelijan kummiksi. Ohalon opiskelijoiden tukemisesta voi kysyä lisää TV7:n entiseltä toimittajalta Netanel Bar Davidilta: netanel.bd (at) gmail.com.

Taaborilla
Metsä
Näkymä
Laatta
Keren kajemet
Näytä yhteystietolomake

Yhteystiedot diplomia varten