Iloisen antamisen ilta 25.9.

Jeesus on tie totuus ja elämä! Tämän mahtavan uutisen haluamme jakaa kaikkialle Suomeen,
sinun kanssasi. Viemme Jumalan sanaa ja vahvistamme uskovien yhteyttä. Puhumme totuuden ja vapauden puolesta. Siksi illan aiheena on: Jumalan sanan, yhteyden ja totuuden puolesta

Suora lähetys 25.9.

Nyt on aika ottaa seuraava askel yhteisessä työssämme. Tervetuloa suoraan lähetykseen lauantaina 25.9. klo 18.30-22. Apan ja Erikan siivittämä ilta on täynnä iloa, jännitystä ja yhteyttä! Luvassa inspiroivia haastatteluita, katsojien haasteita, muistoja menneistä, jännittävää tulosten seurantaa ja koskettavaa musiikkia. Haasta illan suorassa lähetyksessä itsesi ja ystäväsikin mukaan!

Keräyskohteet

Sanan ja yhteyden puolesta…

Unelmamme on nähdä, kuinka Jumalan Henki luo uskoa suomalaisissa kodeissa, kun evankeliumi, virret, ylistys ja rukoukset kaikuvat halki maan! Annetaan Jumalan sanan olla kirkkaasti esillä rakkaassa maassamme. Keräämme varoja mm. jumalanpalveluksiin, hartaus- ja rukousohjelmiin.

Totuuden puolesta…

Rakennamme kanavaa, joka puhuu totuuden puolesta. Tuomme ajankohtaista sanomaa kristilliseltä arvopohjalta. Kerromme päivittäin muun muassa siitä, mitä juuri nyt tapahtuu Israelissa ja Lähi-idässä. Tuomme esiin tärkeitä historiallisia ja yhteiskunnallisia teemoja, joita ei nykykeskustelussakaan saa unohtaa. Samalla katsomme eteenpäin, kohti tulevaisuutta. Keräämme varoja, jotta voimme tehdä ajankohtaisohjelmia, joita tämä aika tarvitsee.

Lahjoitukset Iloisen antamisen iltaan

Lahjoita tilille FI40 1112 3000 3427 89
Saaja:
Ristin Tuki ry
Viitenumero:
8581