Iloisen antamisen ilta julistaa voittoa Jeesuksessa

image

Yksi vuoden kohokohtia TV7 katsojille on Iloisen antamisen ilta. Iloisen antamisen ilta on erityisen juhlava suora lähetys, jossa katsojilla on mahdollisuus haastaa toisiaan mukaan tukemaan TV7 työtä. Jokainen katsoja, joka kokee TV7 työn merkittäväksi, voi osallistua omalla panoksellaan kanavan työhön Live-lähetyksen aikana.

Monet ystävät odottavat tätä mahdollisuutta!

Tällä kertaa illan teema on erityisen osuva: Sittenkin toivoa – veressä on voitto. Jos joku aikakausi on kaivannut toivoa, niin juuri omat päivämme. Aikamme tarvitsee toivoa, joka tulee vain Jeesuksen sovitustyön kautta. Voitto on Jeesuksen veressä, koska Jeesus teki sovitustyön ihmisen ja Jumalan välillä. Toivo auttaa meitä elämään tässä ajassa, mutta se on ikuisuuden toivo.

Kanavan perustaja Martti Ojares kertoo illan suhteen seuraavaa: ” Käytännön tasolla sähköinen media levittää evankeliumia valtavan nopeasti. Sen avulla jaetaan tietoa ei vaikeuksista, vaan Jeesuksesta. Työn tarkoitus on sielujen pelastus. Se on ensimmäinen tavoite yli tämän ajallisen, jossa elämme. Raamatun sanoin päämäärä on pelastus.

Illan teema liittyy Martin mukaan selkeästi aikaamme. ”Sekä Suomi maana että Eurooppa maanosana ovat hylänneet profeetta Jeremian sanoin ”elävän veden lähteen” eli Jumalan. Jeesus, joka tulee hallitsemaan kuninkaana, pyytää palaamaan luokseen. Hän ansaitsee palvonnan, ylistyksen ja kiitoksen. Vihollinen on tullut tuhoamaan Jumalan työn ja varastamaan meiltä. Tämä on johtanut särkyneisyyteen ja vaikka perheiden rikkoutumiseen ja ahdinkoon. Toivoa kuitenkin on, koska vielä on aikaa,  ja Jumala voi muuttaa asiat. Tämä on viesti myös seurakunnille, sillä pappien tulisi seisoa alttarin ja esipihan välissä. Jumalan Sanaa tulee opettaa voitelussa, jossa Sana elää.

Tv7 lahjoittajasuhteiden ja varainhankinnan päällikkö Erika Niemelä kokee illan itselleen erityisen tärkeänä ja rakkaana. Ilta on hänelle myös jännittävä kokemus. Suorassa lähetyksessä mitä vain voi tapahtua, joten jopa tekniikan toimiminen on tavallistakin merkityksellisempi asia. Haasteita riittää, mutta joka kerta niistä on selvitty. ”Ennen iltaa jännitän tavoitteemme saavuttamista. Ilta muistuttaa yhteistyön merkityksestä. Tarvitsemme toinen toisiamme. Erityisen koskettavaa on nähdä, kuinka monet katsojat ovat sitoutuneet kanavamme tukipilareiksi vuodesta toiseen.” Erika uskoo, että tutusta jännityksestä huolimatta myös nyt saavutetaan illalle asetettu tavoite.

Martin lailla Erika korostaa illan teeman merkitystä: ”Illan ytimessä on Jeesuksen työ Golgatalla. Risti merkitsee käännettä  ja matkaa pimeydestä kohti valoa….ristillä alkaa uusi elämä…meillä on sanoma,  joka korjaa maailman rikkinäisyyttä.” Erikan mukaan Iloisen antamisen illassa on esillä se sama tärkeä viesti, jota TV7 levittää joka päivä: ”Kerromme, kuinka jokaisesta voi tulla Jeesuksen seuraaja.

Tervetuloa mukaan Iloisen antamisen iltaan!

Lahjoitukset Iloisen antamisen iltaan

Lahjoita tilille FI40 1112 3000 3427 89
Saaja:
Ristin Tuki ry
Viitenumero:
8581