Haemme osaajaa riveihimme

Etsimme nokkelaa, näppärää ja asiakaspalveluhenkistä viestintäkoordinaattoria. Päävastuullasi olisi TV7:n ja TV7 Kaupan Facebook-sivujen ylläpito sekä Christina-naistenlehden Facebookin, nettisivujen ja tarvittaessa asiakaspalvelun hoitaminen puhelimitse.

Tehtävänkuvaan lisätään vielä muutama muu viestinnän ja markkinoinnin vastuu, jotka määräytyvät taitojesi ja vahvuuksiesi mukaan. Tarjolla mm. tuotannollisia tehtäviä, sisäiseen ja ulkoiseen viestintään liittyviä hommia sekä sekalaisia markkinoinnin ja viestinnän juttuja.

Toivomme sinulta alaan liittyvää koulutusta ja kokemusta sopivassa määrin sekä tahtoa oppia lisää ja tarttua monenlaisiin tehtäviin. Työntekijänä sinun tulisi olla asiakaspalveluhenkinen, yhteisöllinen ja sopivasti luova tyyppi, jolle kristilliset arvot ovat tärkeitä. Käytämme työssä Adoben ohjelmia sekä WordPress-nettisivualustaa.

Työsuhteesi olisi aluksi 4-päiväinen ja 8 kuukauden pituinen äitiysloman sijaisuus. Mutta jos näytät meille osaamistasi ja tulet meille korvaamattomaksi, saattaa työsuhteesi saada jatkoa.

TV7 on yhteiskristillinen tv-kanava, joka toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä (Matt. 28:16-20) viedä ilosanoma kaikkeen maailmaan. Kanavaa johtaa Martti Ojares, joka perusti sen vaimonsa Mirjan kanssa vuonna 2003 Helsinkiin. TV7 on laajentunut kansainväliseksi kanavaperheeksi. Virossa toimii Taevas TV7, Ruosissa Himlen TV7 tämän lisäksi on perustettu venäjänkielinen Nebesa TV7. Israelissa toimii ajankohtainen uutistoimitus, joka tuottaa joka arkipäivä Israel News ohjelmia eri kanaville. Suomessa työskentelee n. 40 henkilöä.

Mikäli löysit tästä kuvauksesta itsesi ja tämä paikka herätti mielenkiintosi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si henkilöstöpäällikkö Maarit Korhoselle, maarit.korhonen@tv7.fi mahdollisimman nopeasti, viimeistään 15.9. mennessä. Lisää mukaan palkkatoiveesi.

www.tv7.fi

Tiedusteluihin vastaa: Viestintäpäällikkö, Elina Savolainen, elina.savolainen@tv7.fi

Työpaikan osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A 3, Helsinki, Sörnäinen

Työsopimus: määräaikainen äitiyslomasijaisuus, 8 kk

Työnaloitus: lokakuu, sopimuksen mukaan