Sulje [x]

Päivän Sana 25.11.2020

Älkää tavoitelko vain omaa etuanne vaan myös muiden parasta. Fil 2: 4

Kaikki me tavoittelemme omaa etuamme. Sen tähden Paavali lisää pienen ”vain” sanan kehotukseensa. Oman edun ohella filippiläisten pitäisi muistaa myös muut.

Edelleen Paavali toteaa, että hänellä ei ole ketään Timoteuksen vertaista, joka yhtä vilpittömästi huolehtisi heidän parhaastaan. Surullisena hän joutuu lisäämään: ”sillä kaikki ovat kiinnostuneita vain omasta edustaan eivätkä Jeesuksen Kristuksen asiasta.( Fil 2: 21)

Omasta edusta luopuminen on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Se onnistuu kyllä, kun seuraa Jeesuksen esimerkkiä ja turvautuu Häneen.

Norjalainen O. Hallesby kertoo opettavan tapahtuman ajalta, jolloin kyläteitten hoidosta vastasivat asukkaat. Jokaisella talolla oli

silloin oma arvottu tieosuutensa.

Mies oli kunnostamassa ja tasoittamassa omaa tieosuuttaan. Naapuri kysyy ihmetellen: ”Kannattaako tuo? Kohtahan on tieosuuksien arvonta. Sama osuus tuskin tulee sinulle uudestaan.”

Kunnostaja vastaa: ”Haluan, että se, jolle tämä osuus tulee, saa mahdollisimman hyvän osuuden.”

Suomessakin 2000-luvulla kansanedustaja, joka nautti papin eläkettä, rohkaisi omalla esimerkillään etsimään muitten parasta. Hän lahjoitti eduskunnasta saamansa palkan kotikunnalleen. Terveyskeskus sai kaksi uutta työntekijää, ja kunnan terveydenhoitopalvelu parani.

Kysy sydämessäsi: ”Mitä minä voisin tehdä? Missä voisin auttaa ylimääräisellä työpanoksella? Missä luopua liiastani muitten hyväksi?”

Kiitä Jumalaa, kun hän osoittaa sinulle oikean tien!

Teksti: Veli Johannes

Arkistoon

Kun sisältö ratkaisee

Nyt menossa oleva ja sitä seuraavat lähetykset
Nyt - klo 21.30
Evankelista, joka työskentelee prostituoitujen keskellä Hollannissa.

Esy Flow Puhujavieraana Evelyn Martinez

39%
Jeesus opetti, ettei tarvitse huolehtia, jos joutuu oikeuden eteen, miten tai mitä vastaisi puolestansa ja sanoisi, sillä Pyhä Henki opettaa teille sillä hetkellä.

Herätys! Pyhä Henki opettaa teille

Jeesus vuodatti kärsimysverensä Golgatalla, ja vei sen kuolleista noustuaan Taivaaseen. Ja meidät on valittu elämään tämän veren vihmonnan alla ja turvassa kaikelta pahalta.

Elävä yhteys Jeesuksen veren voima

Mikä on voitelu? Mikä on sen tarkoitus? Hermes Falcao Jr. puhuu raamatullisen opetuksen Pyhän Hengen voitelun merkityksestä ja toiminnasta.

Herätyksen läpimurto Pyhän Hengen voitelu

Suosittelemme

Netti-TV

TV-Opas

Taivas TV7