Sulje [x]

Päivän Sana 13.6.2021

Minä en luovu toivostani enkä lakkaa sinua ylistämästä. Ps 71: 14

Oletko luopunut toivosta? Oletko lakannut kiittämästä ja ylistämästä Luojaasi? Voimasi ovat ehkä uupuneet, ja vaikeudet ja viholliset ovat saaneet sinut lamaantumaan. Mutta näin ei tarvitse olla. Kärsimyksessäsi voikin olla suuri ilo, kun olet siellä Kristuksen kanssa.

Rohkaistu pastori Wurmbrandin kokemuksista hänen vankilavuosiltaan! Hän kirjoittaa kristityistä veljistään:

”Lauloimme vankilassa, koska emme olleet enää ’minä’. Siellä oli uusi luomus. Lauloimme, koska Kristus eli meissä. Leivoset ja satakielet laulavat joka päivä. Sinä laulat myös, mutta sinun lauluistasi puuttuu jotain. Sinä laulat vain kerran viikossa sunnuntaina. Miksi? Vankilassa me lauloimme joka päivä soittimien

säestyksellä.

”Kommunistit olivat olleet meille hyvin ystävällisiä. He tiesivät, että halusimme ylistää Jumalaa soittimilla. He antoivat jokaiselle vangille, jokaiselle vankilassa olevalle kristitylle, soittopelin. He eivät antaneet meille viuluja tai mandoliineja. Ne olisivat olleet heille liian kalliita. He laittoivat kahleet käsiimme ja jalkoihimme. Huomasimme, että ketjut olivat erinomaisia soittimia ja lauloimme: ’Tää on se päivä, klink klank; tää on se päivä, klink klank; jonka Herra loi, klink klank.’ Miksi sinä et aloittaisi päivääsi laulamalla?”

He, nälkiintyneet kahlevangit, lauloivat kidutusten ja häpäisyjen keskellä! Niin, miksi sinä et laulaisi?

Sieluni, nosta katseesi Herran puoleen ja sano: ”Minä en luovu toivostani enkä lakkaa sinua ylistämästä!”

Teksti: Veli Johannes

Arkistoon

Kun sisältö ratkaisee

Nyt menossa oleva ja sitä seuraavat lähetykset
Nyt - klo 11.00
Aloitus Seinäjoen vapaaseurakunnan johtaja Ari Urhonen. Todistuspuheenvuoroja. Simo Palomäki joka vastaa musiikista. Evankelista Paavo Järvinen puhuu.

Kosketus taivaasta Minä olen maailman valkeus

63%

TV7 Jerusalem uutiset la 12.6.

Syvällä maan alla näemme viimeisen Jeesuksen ennustuksen täyttymisen, kun tutkimme kaupunkia, jota ”ei ollut olemassa”.

Arkeologia ja Jeesus Kuoleman oliivipuristin

Menetettyään poikansa syövälle maailmankuulu ateisti Sol Harkens omistaa elämänsä ateismille. Hän nauttii kristityille aiheuttamastaan tappiosta julkisissa debateissa mutta on kuitenkin sisäisesti tyhjä.

Tulkoon valkeus

Suosittelemme

Netti-TV

TV-Opas

Taivas TV7