Venäjänkielinen Nebesa TV7 aloitti

Ensimmäisten viikkojen ajan kanava esittää arkipäivisin kolme tuntia uutta ohjelmaa vuorokaudessa. Viikonloppuisin ohjelmaa esitetään kaksi tuntia. Ohjelmistoa esitetään ympäri vuorokauden.

Alkuun ohjelmistoon kuuluu mm. kanavan venäjänkielinen esittelyvideo, pastori Denis Podorozhnijin raamatunopetusta, Sid Rothin Yliluonnollista-sarja, todistuksia ja lapsiperheitä rohkaiseva sarja. Sunnuntaisin kanavalla nähdään suora lähetys helsinkiläisestä kansainvälisestä Sila Peremen -seurakunnasta, jonka nimi tarkoittaa suomeksi ’muutoksen voimaa’.

Nebesa TV7 hyödyntää myös valmiiksi kuvattuja ohjelmia ja kääntää venäjäksi Taivas TV7:n, Taevas TV7:n ja Himlen TV7:n tuotantoa Ukrainan Poltavassa sijaitsevalla studiolla, jossa työskentelee seitsemän henkilöä.

Venäjänkielisessä maailmassa vieraskielisiä sarjoja ei katsota ruututekstien kanssa niin kuin esimerkiksi Pohjoismaissa, vaan näyttelijä lukee alkuperäisen ääniraidan päälle venäjänkielisen käännöksen. Voice over muistuttaa dubbausta, joka on vallalla Saksassa ja Espanjassa, mutta se poikkeaa dubbauksesta siten, että alkuperäinen puheääni kuuluu koko ajan vaimeana ohjelman taustalla.

Tulevaisuudessa Nebesa TV7:lle kuvataan myös omaa, venäjänkielistä ohjelmaa. Tutustu kanavan kotisivuihin ja venäjänkieliseen esittelyvideoon tästä!