TV7-tilaisuuksia Kemissä ja Keminmaalla la-su 11.-12.8.

Tervetuloa TV7-tilaisuuksiin Kemiin ja Keminmaalle lauantaina 11.8. ja sunnuntaina 12.8.!

Hyvä uutinen kaikille -ulkoilmatilaisuus Kemin Täikön torilla

Kemin Täikön torilla järjestetään ulkoilmatilaisuus lauantaina 11.8. klo 12. Torilla voit tavata TV7:n perustajat Martti ja Mirja Ojareksen, Kemin Joken, Juha Juolan, Pertti Rahkon sekä Kauko Palojärven. Musiikista vastaa Uusi Laulu Kaduilta.

Evankeliumia joka kotiin Keminmaalla

TV7 Uutiset on ilmaisjakelulehti, joka on täynnä koskettavia ja mielenkiintoisia juttuja sekä tärppejä TV7:n ohjelmista. Lehti on suunniteltu siten, että se puhuttelee erityisesti heitä, joille uskonasiat eivät ole vielä tuttuja. Haluatko viedä evankeliumia eteenpäin kotipaikkakunnallasi Keminmaalla? Tule kuulemaan TV7 Uutisten jakelusuunnitelmasta! Tervetuloa Keminmaan Väyläsaliin osoitteeseen Väylätie 11, Keminmaa. Mukana TV7-evankelista Arvo Silventoinen.

Hyvä uutinen kaikille -iltatilaisuus Keminmaalla

Tervetuloa iltatilaisuuteen Keminmaan Väyläsaliin lauantaina 11.8. klo 18 soitteeseen Väylätie 11! Tilaisuuden järjestävät TV7, Kemin helluntaiseurakunta, Tornion helluntaiseurakunta sekä Jokke ja uskovaiset ystävät. Ohjelmassa on myös rukouspalvelua ja iltakahvit. Tilaisuudesta saa mukaansa TV7 Uutiset -lehden.

Järjestäjät toivottavat Sinut sydämellisesti tervetulleeksi.