Taivas TV7 on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötiedot turvassa EU:n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n (General Data Protection Regulation) edellyttämällä tavalla. Kerromme tässä tietosuojaselosteessa, miten Taivas TV7:n kerää, käyttää ja säilyttää henkilötietoja.

Rekisterinpitäjä

Taivas TV7 käsittää Lighthouse Network Ltd:n ja Ristin Tuki ry tukiyhdistyksen
Osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki
P. 09 756 2510
Sähköpostiosoite: tv7@tv7.fi

Käsittelyn kuvaus

Tarkoitus

Etujen tarjoaminen:

– Uutislehtien toimittaminen (TV7 Ystävät -lehti, TV7 Uutiset -lehti, Christina-lehti, osakkaiden infot)
– TV7 Kaupan tuotteet
– Vapaaehtois-toiminta (TV7 Uutiset -lehden jakaminen ja rukoustoiminta)

Henkilötietokategoriat

Käsittelemme seuraavia henkilötietokategorioita:

– Nimi
– Osoite
– Sähköposti
– Puhelinnumero
– Maksutiedot
– Osto- ja maksuhistoria

Käsittelyn perusteet

Käsittelemme henkilötietoja seuraavien käsittelyperusteiden mukaisesti:

– Jos se on välttämätöntä sellaisen sopimuksen noudattamisen kannalta, jossa rekisteröity on osallisena.
– Jos se on välttämätöntä laillisen velvoitteen noudattamisen kannalta esim. kirjanpitolakiin liittyen.
– Jos se on välttämätöntä Taivas TV7:n oikeudellisen edun noudattamiseksi lehtien lähettämisessä, rukoustoiminnassa, luottotietojen tarkistamisessa ja muuten hyvän yhteistyön ja palvelun tarjoamisessa.

Säilytys

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeellista nimettyihin tarkoituksiin:

– Jos meillä on rekisteröidyn kanssa aktiivinen asiakassuhde, säilytämme henkilötietoja asiakassuhteen päättymisen jälkeen kirjanpitolain mukaisesti, ellei ole erityistä syytä säilyttää tietoja pidempään.
– Jos rekisteröity on antanut suostumuksensa uutislehtien toimittamiseen tai vapaaehtoistoimintaan liittyen, säilytämme henkilötietoja kunnes rekisteröity itse peruu suostumuksen.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa

– saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä
– vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä
– vaatia henkilötietojen poistamista
– vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella
– saada henkilötietonsa koneluettavassa muodossa
– vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle tai sen Euroopan unionin jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa rekisteröidyn asuinpaikka tai työpaikka sijaitsee, mikäli rekisteröity katsoo, että hänen henkilötietojaan ei ole käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle perustuu voimassa olevaan henkilötietojen käsittelyä koskevaan lainsäädäntöön ja toteutetaan kyseisen lainsäädännön mukaisesti.

Yhteystiedot

Halutessasi lisätietoja, ota yhteyttä vaihteeseemme p. 09 756 2510 tai lähetä sähköpostia osoitteella tv7@tv7.fi.