Shaukat Anjamin näky

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -lähetyksessä 15.12. luettiin oheinen Shaukat Anjamin näky. Anjam opettaa TV7:llä ohjelmasarjassa Pyhä Henki tänään, jota voit katsella tästä linkistä.

 


 

Profeetallinen näky 8. joulukuuta 2016:

Vuosi 2017 on epävarma Suomelle ja Euroopalle. Joissakin osissa Eurooppaa yhteiskunnallinen levottomuus voi kasvaa. Näin, että kristillisyyttä painetaan alas, kristittyjä halvennetaan ja avoin kristillisyydestä luopuminen alkaa kristittyjen keskuudessa. Rukoilkaamme Kristuksen ruumille valpasta valvomista ja pyhitystä.

Näin Suomen yläpuolella suojelevien enkelien taistelevan pimeyden voimia vastaan. Näin isoäidit ja isoisät polvillaan rukoilemassa Suomen puolesta. Heidän rukouksensa ovat pitäneet enkelit vahvoina ja Suomen turvassa. Herra sanoo, että rukousten tulee jatkua ja että myös keski-ikäisten ja nuorten tulee notkistaa polvensa rukoillen armoa ja suojelusta maallemme.

Näin myös Euroopan yllä Jumalan enkelien taistelevan pimeyden valtoja vastaan samoin kuin Suomen yllä.

Näen, että vuonna 2017 Eurooppa tulee kokemaan kovan ravistelun, elleivät uskovaiset tee parannusta ja rukoile 2. Aikakirjan 7:14 mukaan: ”Mutta jos minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.”

Euroopan suuret kaupungit tulevat olemaan terrorismin kohteina.

Kohtaamme maailmaan historian loppujakson ja se tarkoittaa myös, että meidän autuaan toivomme täyttymys on lähellä (Tiitus 2:13). Seurakunnan tulee olla valmis voittamaan sieluja Kristukselle, kun lopunajan sadonkorjuu on käsillä.

Shaukat Anjam
Pihtipudas, Suomi