Shaukat Anjamin profetia

Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelmassa 24.8. luettiin seuraava Shaukat Anjamin profetia:

”Sunnuntaina 13.8. aamurukouksessa Pyhä Henki näytti, että monet asiat, jotka koskettavat jokapäiväistä elämäämme, tulevat nopeasti muuttumaan. Maailman poliittinen tilanne, talous, terrorismi ja luonnonkatastrofit ympäri maailman pahenevat. Herra näytti, kuinka pimeyden voimat ovat laskeutumassa toisesta taivaasta ja lähestyvät ensimmäisen taivaan ilmatilaa, joka on maan ilmatila. Syy tähän on, että vihollinen tietää aikansa lyhyeksi ja että taistelu käydään ihmisten sieluista. Vihollinen haluaa saada otteen ihmisistä ja erityisesti kristityistä.

Pyhä Henki näytti pimeyden voimia. Ne olivat massiivinen määrä suuria mustia lintuja Euroopan ja koko maapallon ilmatilassa.
Kristuksen ruumiin tulee herätä unesta, valvoa ja valmistautua lopunajan evankeliointiin ja sadonkorjuuseen, koska monien kärsimysten kautta ihmisten sydämet ovat valmiina vastaanottamaan rauhan ja lohdutuksen, joka voi ainoastaan tulla Rauhanruhtinaalta, Jeesukselta.

Henki näytti monia kirkkokuntia ja seurakuntia rutiininomaisesti työssään ahkeroimassa omien agendojensa mukaan – ne eivät etsi Pyhän Hengen johdatusta palvelutehtäväänsä. Nämä ryhmittymät ja seurakunnat voivat jäädä taakse, kun Pyhä Henki johtaa lopunajan evankeliointia ja sadonkorjuuta eteenpäin. Ei ole aikaa keskittyä vain oman tunnustuskunnan sääntöihin ja tapoihin vaan on katsottava Jeesukseen Pyhän Hengen ja Jumalan Sanan kautta.

Pyhä Henki näytti myös, että TV7 palvelee Herraa ja tulee menemään yhä eteenpäin huolimatta vaikeista ajoista. Jumala on antanut ja tulee antamaan varat ja ihmiset, jotka kannattavat Hänen työtään TV7:n kautta. Näen, että TV7 tekee tehokkaampaa ja suurempaa työtä kuin sen johtajat voivat käsittääkään. Pyhä Henki tekee työtä myös salassa ja sitä ihmissilmä ei voi aina nähdä. Jumala kaksinkertaistaa voitelun ja hedelmät sekä vahvistaa yhä edelleen organisaatiota sijoittamalla oikeat henkilöt oikeille paikoille.

Veljenne Herrassa
Shaukat Anjam, Pihtipudas”