Nettimainonta

Tilaa nettimainontaesitteemme: mainos@tv7.fi

Esimerkkejä bannereista (hintoihin lisätään alv 24 %):

Banneri 290 € per vko max. 4 kpl alhaalla/ oikealla 250*150px Kaikilla sivuilla
Yhdistelmä-banneri  370 € per vko max. 2 kpl, isot alhaalla, pienet oikealla 525*150px  ja 250*150px Isot etusivulla ja ohjelma-arkistossa, pienet muilla sivuilla
Tekstilinkki  67 € per vko  max. 4 kpl sivun puolivälissä      n. a.  Etusivulla

Määräalennukset: 2 viikkoa – 5 %, vähintään 3 viikkoa – 10 %

Mainonnan sisältö

TV7:n internetsivuilla noudatetaan yleisiä mainonnan periaatteita. Kaiken mainosmateriaalin tulee olla sopusoinnussa lainsäädännön ja mainonnasta annettujen ohjeiden kanssa. Emme esitä tupakkaan, alkoholiin, uhkapeleihin, seura- tai seksipalveluihin liittyvää mainontaa. Mainonnan sisältö ei saa myöskään olla ristiriidassa kanavan kristillisten arvojen kanssa. Mainostaja vastaa mainonnan sisällöstä, omistus-, käyttö- ja/tai tekijänoikeuksista sekä tallennemaksuista. TV7 pidättää itsellään oikeuden suoraan rahankeräykseen sivuillaan (tilinumerot, puhelinkeräysnumerot ja testamenttilahjoittusilmoitukset). Tukimainokset ovat kuitenkin mahdollisia, jos edellä mainitut asiat eivät ole esillä itse mainoksessa, vaan esim. asiakkaan omilla nettisivuilla linkityksen takana.

Mainosten sijoitus

Mainokset alkavat näkyä media-ajan ensimmäisenä päivänä klo 00.00. Yleensä vaihtopäivä on maanantaiaamu klo 00.00 ja kampanjan kesto vähintään 1 viikko. Poikkeustapauksista sovitaan erikseen. Bannerien määrä on rajoitettu max 2 tai 4 kpl yht’aikaisesti. Bannerit näkyvät kokoaikaisesti, ei vuorottelua! Tekstilinkit ovat etusivulla sivun puolivälissä keskellä muuta tekstiä, varustettuna määreellä “mainos”.

Sähköisen aineiston toimitus

Banneriaineisto on toimitettava aineistoaikataulun mukaisesti ennen kampanjan alkua. Bannerit voidaan toimittaa gif-, jpg- tai swf-muodossa, myös animoitu gif ja html-mainos ovat mahdollisia. Liitä sähköpostiin myös URL-osoite, jos haluat bannerin linkittävän siihen. Valmis aineisto tulee olla perillä viimeistään 5 työpäivää ennen media-ajan alkua. Jos aineistoa ei toimiteta teknisten ohjeiden mukaan tehtynä, tai se myöhästyy, tai on teknisesti toimimaton tai sisällöllisesti arvelluttava, emme takaa kampanjan alkavan haluttuna ajankohtana. Avustamme tarvittaessa aineiston tekemisessä käyttäen mainostajalta tulevia kuvia ja tekstiä. Myös animoidun gif-mainoksen, jossa kuvat vaihtuvat peräkkäin, tekeminen onnistuu.

Laskutus

Maksuaika on 7 vrk netto.Laskusta tehtävät huomautukset on tehtävä 8 päivän aikana kirjallisesti TV7:lle. Bannerin julkaisussa tapahtuvan virheen sattuessa hyvityksestä sovitaan erikseen (uusi esitysaika tai mainoksen hinta).

Vahvistetun mainosajan peruminen

Mikäli vahvistetun mainosajan peruutus tapahtuu alle 7 työpäivää ennen kampanjan aloituspäivää, pidätetään oikeus veloittaa koko kampanja.

Ilmoitusmyynti

Jaakob Happonen, mainosmyyjä

050 537 5065, mainos@tv7.fi