Nettimainonta

Tilaa nettimainontaesitteemme: mainos@tv7.fi

Esimerkkejä bannereista (hintoihin lisätään alv 24 %):

Sivubanneri 220 € per vko max. 8 kpl oikealla 195*150px Kaikilla sivuilla
Tekstilinkki 67 € per vko max. 4 kpl sivun puolivälissä       n. a. Etusivulla

Määräalennukset: 2 viikkoa – 5 %, vähintään 3 viikkoa – 10 %

Mainonnan sisältö

TV7:n internetsivuilla noudatetaan yleisiä mainonnan periaatteita. Kaiken mainosmateriaalin tulee olla sopusoinnussa lainsäädännön ja mainonnasta annettujen ohjeiden kanssa. Emme esitä tupakkaan, alkoholiin, uhkapeleihin, seura- tai seksipalveluihin liittyvää mainontaa. Mainonnan sisältö ei saa myöskään olla ristiriidassa kanavan kristillisten arvojen kanssa. Mainostaja vastaa mainonnan sisällöstä, omistus-, käyttö- ja/tai tekijänoikeuksista sekä tallennemaksuista. TV7 pidättää itsellään oikeuden suoraan rahankeräykseen sivuillaan (tilinumerot, puhelinkeräysnumerot ja testamentti-ilmoitukset). Tukimainokset ovat kuitenkin mahdollisia, jos edellä mainitut asiat eivät ole esillä itse mainoksessa, vaan esim. asiakkaan omilla nettisivuilla linkityksen takana.

Mainosten sijoitus

Mainokset alkavat näkyä media-ajan ensimmäisenä päivänä klo 00.00. Yleensä vaihtopäivä on maanantaiaamu klo 00.00 ja kampanjan kesto vähintään 1 viikko. Poikkeustapauksista sovitaan erikseen. Bannerien määrä on rajoitettu max 8/1 kpl yht’aikaisesti. Nettisivun oikeassa laidassa olevien sivubannereiden paikka vaihtelee sattumanvaraisesti tietyin väliajoin, ja ne siirtyvät sivun keskelle ja alas vaakariveihin kapeassa ruudussa, esim. mobiilissa. Tekstilinkit ovat etusivulla sivun puolivälissä keskellä muuta tekstiä, varustettuna määreellä “mainos”.

Sähköisen aineiston toimitus

Banneriaineisto on toimitettava aineistoaikataulun mukaisesti ennen kampanjan alkua. Bannerit voidaan toimittaa gif-, jpg- tai swf-muodossa, myös animoitu gif ja html-mainos ovat mahdollisia. Liitä sähköpostiin myös URL-osoite, jos haluat bannerin linkittävän siihen. Valmis aineisto tulee olla perillä viimeistään 2 työpäivää ennen media-ajan alkua. Jos aineistoa ei toimiteta teknisten ohjeiden mukaan tehtynä, tai se myöhästyy, tai on teknisesti toimimaton tai sisällöllisesti arvelluttava, emme takaa kampanjan alkavan haluttuna ajankohtana. Avustamme tarvittaessa aineiston tekemisessä käyttäen mainostajalta tulevia kuvia ja tekstiä. Myös animoidun gif-mainoksen, jossa kuvat vaihtuvat peräkkäin, tekeminen onnistuu.

Laskutus

Maksuaika on 7 vrk netto.Laskusta tehtävät huomautukset on tehtävä 8 päivän aikana kirjallisesti TV7:lle. Bannerin julkaisussa tapahtuvan virheen sattuessa hyvityksestä sovitaan erikseen (uusi esitysaika tai mainoksen hinta).

Vahvistetun mainosajan peruminen

Mikäli vahvistetun mainosajan peruutus tapahtuu alle 7 työpäivää ennen kampanjan aloituspäivää, pidätetään oikeus veloittaa koko kampanja.

Ilmoitusmyynti

Jaakob Happonen, mainosmyyjä

050 537 5065, mainos@tv7.fi