Taivas TV7 on kristillinen televisiokanava, jonka ohjelmat näkyvät televisiossa kaikissa Suomen kaapeliverkoissa, Viron kaapeliverkoissa, IPTV-kanavilla sekä internetin kautta koko maailmassa. TV7:llä on katsojia päivittäin n. 83 000 ja viikoittain n. 152 000. Noin puoli miljoonaa suomalaista katselee TV7-kanavaa ainakin satunnaisesti (2011 / Mediatum Oy).

Edulliset hinnat

Teknisistä syistä mainokset myydään kolmella jaollisen ulostulomäärän mukaisesti.

Sekuntia Hinta/3 näyttökertaa (+alv)
10 50,00€
15 62,50€
20 75,00€
25 87,50€
30 100,00€
35 112,50€
40 125,00€
45 137,50€
50 150,00€
55 162,50€
60 175,00€

 

Minimilaskutusmäärä on 500 euroa. Teemme kampanjoista erillisen tarjouksen, joissa esityskertojen lisääntyessä alennusprosentti nousee. Hintoihin lisätään ALV 24%. Lainsäädännöstä tai muista viranomaispäätöksistä johtuneet hinnanmuutokset koskevat myös tehtyjä varauksia.

Mikäli TV7  tekee mainoksen, siitä annetaan erillinen tarjous (hinnat käyttäen mainostajan kuva- ja tekstiaineistoa alk. 200 € + alv plus mahdollinen spiikkaus 50 € +alv). Kuvaajamme tulee luoksenne paikan päälle kuvaamaan mainosfilmin aineiston hintaan 250 € + alv plus matkakulut.

Mainonnan sisältö

Kanavalla noudatetaan sovelletusti yleisiä mainonnan periaatteita. Kaiken mainosmateriaalin tulee olla sopusoinnussa tv-mainonnasta annettujen ohjeiden ja lainsäädännön kanssa. Emme esitä tupakkaan, alkoholiin, uhkapeleihin, seura- tai seksipalveluihin liittyvää mainontaa. Mainoksen sisältö ei muutenkaan saa olla ristiriidassa kanavan kristillisten arvojen kanssa. Varaamme oikeuden hylätä mainoksen muistakin syistä. TV-mainonnan kanavalla tulee korottaa kristillisiä arvoja. Mainostaja vastaa mainossanoman sisällöstä, omistuskäyttö- ja/tai tekijänoikeuksista sekä tallennemaksuista.

TUKIKIELTO: Taivas TV7 -kanavalla esitettävissä mainoksissa ei saa näkyä tukipuhelin- eikä pankkitilien numeroita eikä testamenttilahjoitustietoja. Tukimainokset ovat kuitenkin mahdollisia, jos edellä mainitut asiat eivät ole esillä itse mainoksessa, vaan esim. asiakkaan omalla nettisivuila, joka esitetään mainoksessa.

Laskutus, maksuehdot ja reklamaatiot

Maksuaikaa on 7 vrk netto. Laskusta tehtävät huomautukset on tehtävä 8 päivän aikana TV7:lle. Lähetysvirheen sattuessa pois jääneen mainoksen uusimisesta sovitaan erikseen.

Aineiston toimitus- ja mainosmateriaali

Lataa materiaalin toimitusohje (PDF)

Uusi tv-mainos on toimitettava osoitteeseen:
TV7
Vilhonvuorenkatu 11 A, 3. krs
00500 Helsinki

Valmiin mainoksen voi toimittaa myös sähköisesti esim. ftp-kansioomme kysymällä ohjeet. Mainos on toimitettava vähintään 15 työpäivää ennen ensimmäistä esitystä. Mainosmateriaali on toimitettava jossakin seuraavista muodoista: Dvcam, DVD tai miniDV.

Jos aineistoa ei toimiteta teknisten ohjeiden mukaan tehtynä tai se myöhästyy, tai on teknisesti toimimaton tai sisällöllisesti arveluttava, emme voi taata kampanjan alkavan haluttuna ajankohtana. Kanava pidättää oikeuden arkistoida mainosaineistoja.

Esitysohjeet

Kanava toimittaa mainoksesta ajo-ohjeen sähköpostilla asiakkaalle. Mikäli asiakas ei sen saatuaan esitä muutoksia, katsotaan ajo-ohje sovituksi. Kanava pidättää itsellään oikeuden ilman erillistä korvausvelvollisuutta siirtää mainosta tai peruuttaa koko kampanjan, mikäli painavat syyt sitä vaativat. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi ja samalla sovitaan esim. uudesta vastaavasta lähetysajasta.

Vuosisopimus

Taivas TV7 solmii myös mainonnan vuosisopimuksia. Vuosisopimusneuvotteluissa voidaan sopia laskutusmenettelyistä asiakaskohtaisesti. Mikäli vuosisopimusehto ei täyty, on kanavalla oikeus laskuttaa hyvitetyt alennukset.

Mainostoimisto- tai mediatoimistopalkkio

Mainos- tai mediatoimistopalkkio on 5% arvonlisäverottomasta hinnasta kanavan hyväksymille toimistoille. Alennukset hyvitetään laskussa. Kanavan hyväksymille mediatoimistoille ja mainostoimistoille maksuaikaa myönnetään 30 vrk netto.

Ilmoitusmyynti

Jaakob Happonen, mainosmyyjä

050 537 5065, mainos@tv7.fi