Konservatiiviset uutiset Taivas TV7:llä 17.8. klo 21.45

Konservatiiviset uutiset on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota toimittaa Rami Ojares yhteistyössä Oikea Media -sivuston kanssa. Viidentoista minuutin mittaiset uutiset siirtyvät nyt Taivas TV7:lle. Syyskausi alkaa perjantaina 17.8. klo 21.45. Ohjelma on katsottavissa lähetyksen jälkeen sekä Taivas TV7:n että TV7 Plussan ohjelma-arkistossa.

”Kahdenkymmenen viime vuoden aikana valtamedia on etääntynyt tosiasioiden puolueettomasta raportoinnista”, Rami Ojares kertoo. ”EU:sta on puhuttu vain positiivisessa sävyssä ja maahanmuuton asiallistakin kritiikkiä on demonisoitu. Mutta ennen kaikkea journalistit ovat olleet vahvasti arvoliberaaleja ja tehneet näkökulmansa selväksi kolumneissa, pääkirjoituksissa ja jopa uutisissa. Tämän vuoksi koimme TV7:ssä, että tarvitsemme uutisia, joissa valitaan aiheita ja katsotaan asioita konservatiivisesta näkökulmasta”, Ojares selittää.

”Kun nykymediaa lukee, tulee vaikutelma, että perinteisiä arvoja kannattaa enää vain muutama peräkammarin poika maaseudulla.
Näinhän asia ei suinkaan ole, vaan uskon, että kansan enemmistö on hieman ärtynyt sellaisista liberaaleista ilmiöistä kuten homosaatio, polyamoria sekä yli 30 sukupuolta”, Ojares toteaa.

Ohjelmaa voi tukea lahjoittamalla suoraan tilille ohjelman omalla viitteellä (9904). Lisää tietoa löydät osoitteesta www.tv7.fi/lahjoita.

Tykkää Konservatiivisten uutisten Facebook-sivusta, ja saat joka viikko uutisvirtaasi tuoreet uutiset. Lisäksi voit osallistua sivulla uutisista käytävään keskusteluun.