Mikä on TV7?

Taivas TV7 on suomalainen yhteiskristillinen televisiokanava. Kanavan päämääränä on viedä hyvä sanoma Jeesuksesta jokaiseen kotiin. TV7 sitoutuu toiminnassaan Apostoliseen uskontunnustukseen.

TV7 lähettää monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmien tekijät edustavat laajasti suomalaista ja kansainvälistä kristillistä ajattelua. Kanavan perusohjelmisto on klo 17 alkava kahdeksan tunnin mittainen ohjelmistopaketti, joka uusitaan sekä yöllä että seuraavana päivänä.

TV7:n toimitus, studio ja lähetysyksikkö sijaitsevat Helsingissä; kanavan ulkomaantoimitus puolestaan Jerusalemissa, Israelissa. TV7 kanavaperheeseen kuuluvat myös vironkielinen Taevas TV7, ruotsinkielinen Himlen TV7 sekä venäjänkielinen Nebesa TV7.

TV7 Kustannus julkaisee hengellisiä kirjoja ja äänitteitä. TV7 Kauppa myy hengellisiä tuotteita, lähinnä kirjoja ja ohjelmatallenteita.

Taustayhtiö Lighthouse Network Ltd Oy:n osakkeen merkintähinta on 300€, minimimerkintämäärä 5 osaketta.

 

Miten tv-ohjelmat valitaan TV7-kanavalle?

TV7:n ohjelmistosta päättää viikoittain kokoontuva ohjelmatiimi. Ohjelmatiimiin kuuluvat TV7:n toimitusjohtaja ja toiminnanjohtaja sekä kanavan tuottajia ja toimittajia. Ohjelmiston sisällöstä vastaa kanavan toimitusjohtaja.